fbpx

Despre Noi

#OExperiențăNaturală

Ferma Gruiu a apărut din dorința de-a ne întoarce la rădăcini, la tradiție, la gusturile autentice cu care am crescut. Călătoria pornește cu pasul cel mai firesc: creșterea animalelor în condiții naturale, în aer liber, cu hrană curată (doar lucernă și cereale natural) și cu respect pentru natură.

Știm de unde provine fiecare bucată de carne și putem garanta pentru calitatea ei – pentru că totul se pregătește chiar aici, la fermă, în afumătoare în stilul celor folosite de țăranii români de sute de ani încoace.

Creștem vaci Limousine (una dintre cele mai nobile și prețioase rase de vaci la nivel mondial), oi Suffolk și porci de Mangaliță, precum și struți. La fermă se găsesc în prezent 200 de oi, 75 de vaci și 150 de porci.
Delicatesele preparate din carnea lor pot fi degustate la Taverna Gruiu, iar acum le puteți savura și acasă!

Ne-am dorit să oferim hrană 100% naturală, de proveniență autentică și cu un gust incomparabil – acum putem face acest lucru chiar și la distanță. Așteptăm comenzile dumneavoastră și vă dorim Poftă bună!

DE CE FERMA GRUIU ?

Produse din carne 100% naturală pentru familia ta și pentru tine.

#oexperienta100%naturala

Carne provenită de la animale crescute în aer liber, hrănite doar cu lucernă și cereale naturale.
Toate produsele din carne sunt preparate și ambalate la Ferma Gruiu, județul Călărași
Vezi de unde provine carnea pe care o savurezi: ferma poate fi vizitată în weekend!

Despre Domeniul Gruiu

Domeniul Gruiu este un complex vast alcătuit din ferma de animale, două bălți de pescuit, Taverna Gruiu, Crama Boierului, terenuri sportive, magazine de delicatese românești și facilitate pentru prepararea cărnii. Se află la 30 de km de București, în județul Călărași.

Domeniul a fost imaginat și construit de G.V.V., un prosper om de afaceri al locului, care și-a dorit initial o mică fermă de animale care să ofere hrană naturală familiei sale și o baltă unde să poată pescui cu prietenii. G.V.V. a transformat ulterior întreaga zonă, un teren viran și uitat, într-o adevărată oază de verdeață și culoare, iar visul de-a construi cel mai frumos complex de agrement a prins aripi.

Deschisă în primăvara lui 2018, Taverna Gruiu a devenit rapid restaurantul de referință al zonei și și-a creat un renume pentru preparatele savuroase din carne și evenimentele pline de răsfăț culinar. Succesul Tavernei ne-a inspirit să aducem aceste preparate pur românești și în casele dumneavoastră, servind mereu prospețime, naturalețe și calitate.